Την αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά του COVID-19 ζήτησε από την Πάρο o Γιάννης Πλακιωτάκης

Newsroom
05/08/2020 4:12
  •  
  •  
  •  

Την ικανοποίηση του για την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας απέναντι στον κορωνοϊό COVID-19 εξέφρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης κατά την άφιξη του στο λιμάνι της Πάρου σήμερα το πρωί.

Ο κ. Πλακιωτάκης περιηγήθηκε στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του λιμανιού της Πάρου, ενός λιμένα με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου, όπου διαπίστωσε ότι επιβάτες και προσωπικό ανταποκρίνονται θετικά στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, κάλεσε το προσωπικό του Λιμεναρχείου Πάρου να διασφαλίσει την αυστηρή τήρηση των μέτρων, τόσο στις λιμενικές εγκαταστάσεις, όσο και στα πλοία που προσεγγίζουν ή αποπλέουν από την Πάρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλακιωτάκης, κατά την διάρκεια της επίσκεψης του σε Πάρο και Αντίπαρο, θα έχει σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ θα επισκεφθεί το Λιμεναρχείο Πάρου και τον Λιμενικό Σταθμό Αντίπαρου. Τον Υπουργό συνοδεύουν ο Γ.Γ. Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, η Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης.

(Visited 65 times, 1 visits today)