Ανοίγουν αύριο οι ανακαινισμένοι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μυκόνου

Newsroom
30/09/2020 22:37
 
 
 

Έτοιμοι να υποδεχθούν από αύριο τα παιδιά είναι οι ανανεωμένοι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Π.Α.Κ.Ο «Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ» στη Μύκονο, στους οποίους πραγματοποιήθηκαν εργασίες ανακαίνισης και βελτίωσης των εγκαταστάσεων.

Η διοίκηση του Οργανισμού αξιοποίησε το διάστημα που παρέμειναν κλειστοί (τον Σεπτέμβριο) και προχώρησε:

*στην τοποθέτηση χλοοτάπητα και νέων παιχνιδιών στους προαύλιους χώρους και των δύο παιδικών σταθμών, σε Ομβροδέκτη και Άνω Μερά,

*στην πλήρη ανακαίνιση της κουζίνας στην Άνω Μερά (με την αντικατάσταση των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών με inox στοιχεία),

*στην ανανέωση του εξοπλισμού στις κουζίνες,

*στην αγορά νέων πλυντηρίων ρούχων,

*στην αγορά πιεστικών για την καλύτερη παροχή νερού και στους δύο σταθμούς,

*στην κατασκευή νέας πέργκολας και στην τοποθέτηση νέου φράχτη στον σταθμό της Άνω Μεράς,

*στην ανακαίνιση των χώρων wc στον σταθμό του Ομβροδέκτη,

*στην αγορά ηλεκτρικών σκουπών για το καθάρισμα του χλοοτάπητα,

*στην ανανέωση της μελέτης πυρασφάλειας,

*σε διάφορές ξυλουργικές εργασίες, ελαιοχρωματισμούς, απολύμανση των κτιρίων και καθάρισμα των κήπων.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο του Π.Α.Κ.Ο. «Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ» Άννα Καμμή, όλες οι προαναφερθείσες εργασίες αποτελούσαν αναγκαιότητα από καιρό και έγιναν σύμφωνα με τις υποδείξεις των προϊσταμένων των σταθμών.

Σημειώνεται πως η αγορά νέων παιχνιδιών για τους προαύλιους χώρους και η αντικατάσταση της κουζίνας, συνολικού κόστους 50.000 ευρώ, καλύπτονται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών (η ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έγινε με ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης του Οργανισμού), ενώ οι υπόλοιπες δαπάνες καλύπτονται από τους πόρους του Π.ΑΚ.Ο. «Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ».

Στις ενέργειες του ΔΣ του Οργανισμού για τις δύο δομές προστίθεται και η πρόσληψη τεσσάρων καθαριστριών με στόχο να διατηρούνται οι χώροι καθαροί και απολυμασμένοι, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Υπουργείου.

«Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά για την διαρκή αρωγή και υποστήριξη στο έργο μας, την Τεχνική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου για την πρόθυμη παροχή των υπηρεσιών τους, όποτε τους ζητήθηκε, καθώς και τους υπαλλήλους του Οργανισμού για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών. Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους και στις οικογένειές τους καλή χρονιά με υγεία!» δήλωσε η κα Καμμή.

(Visited 103 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*