Ο Στέλιος Μπρίγγος για την απαγόρευση λειτουργίας μπαρ-εστιατορίων μετά τα μεσάνυχτα: «Άδικη και άνιση απόφαση»

Newsroom
11/08/2020 12:24
 
 
 

Την άμεση κινητοποίηση των τεσσάρων βουλευτών των Κυκλάδων προκειμένου να ανατραπεί η «άδικη και άνιση για την επιχειρηματικότητα και τους εργαζομένους, απόφαση» απαγόρευσης λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί έως και τις 23 Αυγούστου, ζήτησε ο Στέλιος Μπρίγγος.

Ο Έπαρχος Μυκόνου, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τονίζει μεν ότι το συγκεκριμένο μέτρο αποτελεί ευθεία επίθεση στο τουριστικό προϊόν της Μυκόνου, το οποίο – κατά κύριο λόγο – στηρίζεται στη διασκέδαση, ωστόσο συμπληρώνει ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα με μεγαλύτερη σχολαστικότητα και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να συνεχίσουν να πραγματοποιούν ελέγχους όπου αυτό κριθεί απαραίτητο.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Μπρίγγου:

Ζητούμε την άμεση κινητοποίηση των τεσσάρων Βουλευτών Κυκλάδων, ούτως ώστε να ανατραπεί η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, έχει από τα χαμηλότερα ποσοστά θετικών κρουσμάτων COVID-19 στην Ελλάδα, δεχόμενου μάλιστα των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Όπως εξαιρέθηκαν από την απόφαση και άλλοι Τουριστικοί προορισμοί και συνεχίζουν να λειτουργούν τα καταστήματα και μετά τις 12, έτσι να εξαιρεθεί και η Μύκονος τηρουμένων των περιορισμών.

Το μέτρο αυτό όχι μόνο αποτελεί για το νησί της Μυκόνου, ευθεία επίθεση στο Τουριστικό προϊόν της διασκέδασης που πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα αλλά όχι να ισοπεδωθεί, αλλά και ένα εμπόδιο για τους επισκέπτες που επιλέγουν να κάνουν κράτηση την τελευταία στιγμή, καθώς θα επιλέξουν άλλους προορισμούς ανταγωνιστικούς για την χώρα μας.

Το μέτρο αυτό δηλ. είναι εμπόδιο και ως προς τις ήδη υπάρχουσες κρατήσεις, οδηγώντας σε ακυρώσεις αλλά και για τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Οι επιχειρήσεις λοιπόν να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα με μεγαλύτερη σχολαστικότητα και οι έλεγχοι να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται όπου κριθεί απαραίτητο από τις ελεγκτικές αρχές.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ λοιπόν από τους 4 Βουλευτές Κυκλάδων ώστε να ανατραπεί η άδικη και άνιση για την επιχειρηματικότητα και τους εργαζομένους, απόφαση.

(Visited 302 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*