Χαρδαλιάς: 27 Απριλίου αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο

Άκης Αξαόπουλος
25/04/2020 20:21
 
 
 

 

Σε προειδοποίηση ότι «μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο η καθημερινότητά μας θα είναι διαφορετική», προχώρησε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Αφορμή, όπως είπε ήταν «η αυξημένη κίνηση λόγω καιρού και ο μεγάλος αριθμός άσκοπων μετακινήσεων ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη». Μάλιστα, υπενθύμισε ότι «θα ισχύσουν στο ακέραιο έως 4 Μαΐου» και προειδοποίησε «να μην κάνει σκέψεις κανείς για εκδρομές την πρωτομαγιά».

Ο κ. Χαρδαλιάς, υποστήριξε ότι «η επόμενη φάση θα είναι η επιστροφή όχι στη συνήθη αλλά σε μια νέα καθημερινότητα», προειδοποιώντας ότι «θα έχουμε και κρούσματα και εστίες αναζωπύρωσης» και ζητώντας να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής: «Δεν θα μπορεί να είναι αποδεκτή από κανένα η μη τήρηση των μέτρων υγιεινής», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την κίνηση από την Δευτέρα 27/4 σε υποθηκοφυλακεία, ειρηνοδικεία και πρωτοδικεία, τόνισε ότι θα γίνεται με το μήνυμα Β3 (σ.σ. αυτό που χρησιμοποιούμε για τις τράπεζες) στο 13033.

Γιάννενα και Μύκονος

Τέλος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι παρατείνονται οι περιορισμοί στα Γιάννενα έως τις 5 Μαΐου με διαφοροποίηση ως προς τις ώρες: Δευτέρα έως Παρασκευή: 2 έως 10 το βράδυ και ΣΚ: 10 έως 10 το βράδυ. Υπενθυμίζεται έως και την 27η Απριλίου απαγορεύεται καθημερινά πολιτών από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το άλλο πρωί, πολιτών στις περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών:

1. Από πλατεία Μαβίλη μέχρι τέλος ποδηλατόδρομου – πεζόδρομου Ανατολής.

3. Παράδρομοι εκατέρωθεν της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων (Από τη διασταύρωση Στ Νιάρχοχυ έως το τούνελ Αεροδρομίου- οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου

3. Περιαστικό μονοπάτι δασυλλίου Ιωαννίνων (περιοχή Φρόντζου).

Παράλληλα από 27 Απριλίου αίρονται τα περιοριστικά μέτρα στην Μύκονο.

 

Πηγή: aftodioikisi.gr

(Visited 399 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*