Την άμεση στελέχωση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Μήλου ζητά ο Δήμαρχος του νησιού

milos limani
Newsroom
06/08/2020 15:40
 
 
 

Με μία μόνο μηχανικό λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια η Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Μήλου, η οποία εξυπηρετεί επίσης τα νησιά της Σερίφου, της Σίφνου και της Κιμώλου.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη μηχανικός (που προΐσταται της υπηρεσίας) εξελέγη Έπαρχος Μήλου, γεγονός που συνεπάγεται την ενασχόλησή της και με άλλες αρμοδιότητες, ενώ έχει εκφράσει και την επιθυμία της να μετακινηθεί σε άλλη υπηρεσία του δημοσίου.

Για τους λόγους αυτούς, ο Δήμαρχος Μήλου Εμμανουήλ Μικέλης, με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Σπύρου (η οποία κοινοποιήθηκε στους βουλευτές Κυκλάδων και τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου) ζητά την στελέχωση της Υπηρεσίας με δυο επιπλέον μηχανικούς.

«Η Μήλος είναι ένα νησί ραγδαία αναπτυσσόμενο και οι τοπικές οικονομικές, κοινωνικές και επιχειρηματικές εξελίξεις δεν επιτρέπουν υποστελεχώσεις, αδράνειες ή μεταφορά δημόσιων υπηρεσιών σε μεγαλύτερα νησιά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μικέλης στην επιστολή του.

*Ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την επιστολή του Δημάρχου Μήλου με θέμα «Άμεση ανάγκη στελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Μήλου»

(Visited 145 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*