Προκήρυξη διαγωνισμού για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου Κύθνου

Newsroom
10/12/2020 10:19
 
 
 

Ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου ν. Κύθνου» προκηρύσσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου.

Η καταληκτική ημέρα και ώρα υποβολής των προσφορών είναι η Τρίτη 22/12/2020 και ώρα 10:00 πμ. Την ίδια μέρα και μετά το πέρας της παραπάνω ώρας, θα γίνει και η αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, έχουν ελεύθερη, πλήρη, άμεση και δω-ρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο «ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί» της πύλης www.promitheus.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην διεύθυνση http://www.pnai.gov.gr/.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 67.300€, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από τον κωδικό «Συντηρήσεις – Επισκευές Χώρων Αθλοπαιδιών και Αθλητικών Εγκαταστάσεων νησιών ΠΕ Κυκλάδων».

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι τρεις (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.
Φορέας κατασκευής του έργου είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά από Διαβαθμιδική Σύμβαση Συνεργασίας που υπεγράφη με τον Δήμο Κύθνου, η οποία αφορά στην ανάληψη – από την Περιφέρεια – της αρμοδιότητας εκτέλεσης του έργου, δηλαδή εκπόνηση μελέτης, αδειοδότηση, δημοπράτηση, υπογραφή σύμβασης και παράδοση σε λειτουργία στον Δήμο Κύθνου.

Η αρμοδιότητα συντήρησης και διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων παραμένει στον Δήμο Κύθνου.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*