Δυσκολίες σε σημεία του οδικού δικτύου και περιπολίες εθελοντών και αστυνομικών στην Κέα

Newsroom
16/02/2021 14:58
 
 
 

Tο σχέδιο “Βορρέας” ενεργοποίησε ο Δήμος Κέας, προκειμένου να αντιμετωπίσει ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να προκληθούν από το πέρασμα της “Μήδειας”.

Στο πλαίσιο του σχεδίου, ένα όχημα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου με πλήρωμα δύο ατόμων κάνει περιπολία στο νησί, ενώ ένα περιπολικό όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Κέας κάνει ανάλογους ελέγχους. Μηχανήματα του Δήμου επιχειρούν όπου χρειάζεται.

Δυσκολίες εντοπίζονται στο οδικό δίκτυο και συγκεκριμένα από τον Παλιόμυλο μέχρι τα Χαβουνά κι από το ελικοδρόμιο μέχρι τον Άγιο Λουκά. Η μετακίνηση στις περιοχές αυτές γίνεται συνίσταται να γίνεται μόνο εφόσον είναι απολύτως απαραίτητη και μόνο με οχήματα 4×4 ή με οχήματα με έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες, κυρίως λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Επίσης, συνιστάται μεγάλη προσοχή – ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες – στο σύνολο του οδικού δικτύου, καθώς και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Με απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία με φυσική παρουσία μαθητών και δασκάλων όλων των μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κέας τις ημέρες Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, της σφοδρής χιονόπτωσης και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που προβλέπεται να επικρατήσουν, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων.

Η εκπαιδευτική λειτουργία δε θα διακοπεί, αλλά θα συνεχιστεί μέσω της διαδικασίας της τηλεκπαίδευσης.

Χρήσιμα τηλέφωνα σε περίπτωση ανάγκης:

*Αστυνομικό Τμήμα: 2288021100.

*Λιμεναρχείο: 2288021344.

*Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο: 2288022400.

*Π.Π. Ιατρείο Κέας: 2288022200.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*