Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το 2ο Κέα Classic Cars Drive 2020

Newsroom
14/07/2020 13:57
 
 
 

Από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Κέα η 2η Πλοήγηση Ιστορικών Οχημάτων, το 2ο Κέα Classic Cars Drive 2020.
Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Δήμου Κέας, του Συλλόγου Φίλων Κέας, του Σωματείου Ιδιοκτητών Ιστορικών Οχημάτων Ελλάδος και το Classic Car Center of Greece.
Η άφιξη των ιστορικών οχημάτων έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου. Στο λιμάνι της Κέας, τα οχήματα και τα πληρώματά τους θα καλωσορίσει η Δήμαρχος του νησιού Ειρήνη Βελισσαροπούλου, με παραδοσιακή μουσική και κέρασμα, προσφορά του Δήμου.
Το Σάββατο 18 Ιουλίου τα ιστορικά οχήματα θα διανύσουν τις εξής επιλεγμένες διαδρομές, με στόχο την ανάδειξη των ιστορικών σημείων του νησιού:
*Κορησσία – Βουρκάρι – Οτζιάς – Μονή Παναγίας Καστριανής (ξενάγηση από τον Ηγούμενο της Μονής).
*Μονή Καστριανής – Γυριστής – Επισκοπή (κέρασμα του Aigis Suites, ομιλία για την περιοχή NATURA κ.ά. από την Δήμαρχο Κέας).
*Επισκοπή – Κάτω Μεριά (επίσκεψη Βυζαντινής Εκκλησίας Δώδεκα Αποστόλων, ξενάγηση από τον Ιεροψάλτη Παναγιώτη Νίνο).
*Αγ. Απόστολοι – Χαβουνά – Καμπί- Λυγιά – Κατεβατή (επίσκεψη Οικισμού Κατεβατής των Μελών Γιαννούκου+Φιλίππου+Ρηγινού με κέρασμα aperitif).
*Κατεβατή – Koundouraki Sports Center (Στην υπήνεμη οργανωμένη παραλία ελεύθερος χρόνος για κολύμβηση, watersports, diving κ.α.)
Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 θα γίνει στο Βουρκάρι παρέλαση των ιστορικών οχημάτων για το διαγωνισμό “Best of the Event”, με το κοινό να ψηφίζει την ανάδειξη του «Κάλλιστου της Εκδήλωσης». Στη συνέχεια, τα οχήματα θα παραταχθούν στην παραλία, ενώ θα ακολουθήσει πάρτι με θεματικό ντύσιμο εποχής, μουσική και χορό στο ξενοδοχείο Aigis Suites Boutique Hotel, όπου θα απονεμηθούν και τα βραβεία του διαγωνισμού από τη Δήμαρχο Κέας κα Βελισσαροπούλου, τον Έπαρχο Κέας – Κύθνου κ. Ευαγγέλου και εκπρόσωπο του Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης.
Την Κυριακή 19 Ιουλίου οι συμμετέχοντες θα κάνουν ελεύθερη βόλτα με προτάσεις από τους διοργανωτές, γεύμα στο Βουρκάρι και μπάνιο στην παραλία της Κόκκας.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα και άλλες πληροφορίες για την εκδήλωση
Το πρόγραμμα του «2ου Κέα Classic Cars Drive 2020»

(Πηγή: Δήμος Κέας)

(Visited 72 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*