Κέα: Δολιοφθορές σε δημοτικές εγκαταστάσεις στην Κορρησία

Newsroom
09/07/2020 16:34
 
 
 

Κατ’ εξακολούθηση περιστατικά δολιοφθορών σε δημοτικές εγκαταστάσεις στο λιμάνι της Κορησσίας έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό, θέτοντας σε συναγερμό τις τοπικές αρχές για την περιφρούρηση της περιουσίας του Δήμου Κέας και κατ’ επέκταση περιουσίας των κατοίκων του νησιού.

Πρώτο «θύμα» των αγνώστων ήταν η περίφραξη της καινούριας παιδικής χαράς, ο οποία έχει επανειλημμένα αποξηλωθεί και αποκατασταθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η φθορά στην μπάρα πεζοδρόμησης του λιμανιού, η οποία τοποθετήθηκε πρόσφατα!

«Η παιδική χαρά ήταν ζητούμενο όλων για πολλά χρόνια και δεν χωρεί συζήτηση ότι η όποια φθορά έχει αντίκτυπο στην ασφάλεια και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και νηπίων και είναι απαράδεκτη. Από την άλλη, η μπάρα εξυπηρετεί την ασφαλή τουριστική ανάπτυξη του λιμανιού, για την προμήθεια και τοποθέτηση της οποίας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σύρου, η Δημοτική Αρχή κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Κέας Ειρήνη Βελισσαροπούλου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι ανεκτές. Μάλιστα, θα υποβάλει άμεσα μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ έχει ήδη ζητήσει τη συνδρομή των συναρμόδιων φορέων (Αστυνομίας και Λιμενικού) για τη σύλληψη των υπευθύνων.

(φωτό αρχείου)

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*