Επίβλεψη εργασιών στην Ιουλίδα και την Κορησσία από κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής

Newsroom
11/05/2020 1:53
  •  
  •  
  •  

Σε επίβλεψη των εργασιών που εκτελούνται στην Ιουλίδα και την Κορησσία, προχώρησε η Δήμαρχος και κλιμάκιο των καθ’ ύλην αρμόδιων της Δημοτικής Αρχής το Σαββατοκύριακο που πέρασε.


Τόσο στην Ιουλίδα, όσο και στην Κορησσία και το Βουρκάρι, προχώρησαν σε εκτεταμένο έλεγχο των εργασιών καθαρισμού, ασβεστώματος και αποψίλωσης της βλάστησης, διαπιστώνοντας με ικανοποίηση την εκτέλεση της σχετικής εργολαβίας.


Σε ό,τι αφορά στο έργο της αποχέτευσης στην Κορησσία, που έχει επιβαρύνει την κατάσταση στην περιοχή για τους επαγγελματίες και τους κατοίκους, η Δήμαρχος – αναγνωρίζοντας την όχληση που έχει δημιουργηθεί – εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για τη βοήθεια και τη συναίνεση των πολιτών και βεβαιώνει ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του οδοστρώματος στη χερσαία λιμενική ζώνη. Επιπλέον, η Δημοτική Αρχή θα κάνει όλα εκείνα που απαιτούνται, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί σύντομα και με τον καλύτερο τρόπο.


«Στόχος όλων των παραπάνω εργασιών είναι η δύσκολη -όπως αναμένεται- τουριστική περίοδος που ακολουθεί, να βρει το νησί μας όσο πιο καλά προετοιμασμένο γίνεται, όμορφο, καθαρό και με υποδομές, όπως μας αξίζει. Για το λόγο αυτό, οι προσπάθειες σε όλο το νησί και όλους τους τομείς δεν θα σταματήσουν. Αντιθέτως, ακολουθεί μία σειρά εργασιών σε διάφορα σημεία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

(Πηγή: kea.gr)

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.