Κορωνοϊός: Σε εξέλιξη ο εμβολιασμός των κατοίκων της Ίου – Ποιοι εμβολιάζονται τώρα

Newsroom
09/03/2021 12:28
 
 
 

 

Οι κάτοικοι άνω των 60 ετών εμβολιάζονται αυτό το διάστημα στην Ίο, σύμφωνα με το πλάνο του ΕΟΔΥ, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία της Γ.Γ. Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, του Δήμου Ιητών και του Κέντρου Υγείας Ίου.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος του νησιού κ. Γκίκας Γκίκας, ο επιχειρησιακός σχεδιασμός που καταρτίσθηκε από το Κ.Υ. Ίου προβλέπει την μεταφορά με ασθενοφόρο από και προς το σημείο εμβολιασμού όσων ατόμων αδυνατούν, για λόγους υγείας, να προσέλθουν με ίδια μέσα.

Για πληροφορίες σχετικές με το πρόγραμμα εμβολιασμού, την εγγραφή ατόμων ηλικίας άνω των 60 ετών στον νέο συμπληρωματικό κατάλογο που δημιουργήθηκε και τα οποία επιθυμούν να εμβολιασθούν, όπως επίσης και όσων επιθυμούν μελλοντικά να μετάσχουν στο πρόγραμμα αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΠ Δήμου Ιητών (22863-60400).

Σύμφωνα με τον κ. Γκίκα, στόχος παραμένει ο εμβολιασμός του συνόλου των κατοίκων του Δήμου, γεγονός που θα επιτρέψει στο νησί της Ίου να αποτελέσει δυνητικό τουριστικό προορισμό στο εγγύς μέλλον. Γι’ αυτό και «είναι ιδιαίτερα σημαντικό όλοι να συμμετάσχουμε στο πρόγραμμα εμβολιασμού» καταλήγει ο Δήμαρχος.

(Visited 99 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*