Δωρεά αγάπης στους μαθητές της Ίου

Άκης Αξαόπουλος
10/12/2020 22:22
 
 
 

 

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές της Ίου καθώς 20 επιπλέον τάμπλετ με προστατευτικές θήκες ήρθαν για να διευκολύνουν την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση τους.

Η πρόσφατη δωρεά έρχεται από τον Χάρη Αντωνόπουλο (νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας MARNET και ενεργό μέλος της συλλογικής προσπάθειας που γίνεται για την λειτουργία του μουσείου Γαΐτη) αποδεικνύοντας έμπρακτα τα αισθήματα που τρέφει για το νησί και τους ανθρώπους του.

Ο δήμαρχος Ιητών Γκίκας Γκίκας στην ευχαριστήρια επιστολή που ακολουθεί, δήλωσε:

Αγαπητέ φίλε Χάρη

Τα θεμέλια της σχέσης που έχεις αναπτύξει με το νησί της Ίου και τους ανθρώπους της, άρχισαν να κτίζονται πριν πολλά χρόνια και αν θα μπορούσα με λίγα λόγια να την περιγράψω, θα έλεγα απλά πως είσαι ένας πραγματικός φίλος, που μας στηρίζεις ανιδιοτελώς εδώ και πολύ καιρό.

Τελευταίο δείγμα της φιλίας αυτής, είναι η δωρεά ηλεκτρονικών μέσων στην οποία προχώρησες, ανταποκρινόμενος άμεσα στην ανάγκη στήριξης των μαθητών και στην παροχή του αναγκαίου εξοπλισμού στα σχολεία.

Με ιδιαίτερη χαρά, αποδέχομαι εκ μέρους μαθητών και σχολείων την δωρεά αυτή και σε ευχαριστώ εκπροσωπώντας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς. Προσωπικά, θα ήθελα, πέρα από τις ευχαριστίες μου, να τονίσω πόσο ποιοτικά διαθέσιμος και έτοιμος είσαι να αφουγκραστείς τις ανάγκες μας, ειδικά κάτω από τις παρούσες δύσκολες συνθήκες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς και ευχαριστίες.

Ο Δήμαρχος Ιητών

Γκίκας Δ. Γκίκας

(Visited 67 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*