Ανακατασκευή του Αθλητικού Κέντρου Ίου από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Newsroom
07/12/2020 4:03
  •  
  •  
  •  

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών χώρων στα νησιά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, η Περιφέρεια χρηματοδοτεί με 180.000€ τις εργασίες στο Αθλητικό Κέντρο της Ίου, οι οποίες θα υλοποιηθούν εντός 12 μηνών σε συνεργασία με τον Δήμο Ίου και περιλαμβάνουν:

*Πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου 5×5.

*Παρεμβάσεις βελτίωσης του γηπέδου 11×11 (τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, ηλεκτροφωτισμός, ανακατασκευή εξέδρας, τοποθέτηση περίφραξης).

*Κατασκευή γηπέδου τένις.

*Διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Με την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με το Δήμο Ιητών για την ανακατασκευή του Αθλητικού Κέντρου του νησιού ξεκινούν με γρήγορο ρυθμό οι διαδικασίες, προκειμένου να παραδοθεί το συντομότερο δυνατόν εκσυγχρονισμένο και πλήρως εξοπλισμένο στους φυσικούς δικαιούχους του, τη νεολαία του νησιού. Βελτιώνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις αθλητικές εγκαταστάσεις δίνουμε κίνητρο στη νεολαία των νησιών μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

(Visited 70 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.