Συνάντηση Χατζημάρκου και Λεονταρίτη με τον δήμαρχο Ίου – Στο επίκεντρο η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού

Newsroom
04/08/2020 2:59
  •  
  •  
  •  

Θετικό πρόσημο είχε η συνάντηση εργασίας που είχαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης με τον Δήμαρχο Ιητών Γκίκα Γκίκα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη των δύο πρώτων στο νησί.

Η ατζέντα της συνάντησης περιλάμβανε όλα τα θέματα που απασχολούν την Ίο, ενώ μετά από επιτόπια επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου, αποφασίστηκε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια της τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα του γηπέδου 5×5 και της κάλυψής του με περίφραξη στην οροφή, του εμπλουτισμού του γηπέδου 11×11 με καουτσούκ, της τοποθέτησης υπερυψωμένης περίφραξης, της τοποθέτησης καθισμάτων στην εξέδρα, της πλήρους ανακατασκευής των αποδυτηρίων που βρίσκονται κάτωθι αυτής και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου τόσο των γηπέδων, όσο και της παιδικής χαράς.

Η Περιφερειακή Αρχή γνωστοποίησε, επίσης, την απόφασή της να συνδράμει οικονομικά τον Δήμο για την κατασκευή κλειστού γηπέδου volley και basket.

«Συνεχίζοντας το μεγάλο έργο που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα νησιά, προχωρούμε στην υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων στα γήπεδα ποδοσφαίρου της ‘Iου και στην από κοινού προσπάθεια με τον Δήμο για την κατασκευή ενός κλειστού γυμναστηρίου volley και basket, προκειμένου η νεολαία του νησιού να έχει τη δυνατότητα άθλησης σε σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις» δήλωσε ο κ. Λεονταρίτης.

(Visited 45 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.