H Ματούλα Ζαμάνη σε Live Streaming συναυλία από την Αμοργό

Newsroom
07/04/2021 22:02
 
 
 

 

Μέσα στη δυσκολία των καιρών της πανδημίας, μια ιδέα πολιτισμού γίνεται πράξη στην Αμοργό, με στόχο να ταξιδέψει με νότες και εικόνες όλους τους φίλους του νησιού μας από κάθε σημείο της Γης. Μια ιδέα που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και ανυπομονησίας για να ανταμώσουμε γρήγορα όλοι μαζί στους τόπους που αγαπάμε.

Την Κυριακή 11 Απριλίου στις 7.30 μ.μ, με φόντο το λιμάνι των Καταπόλων, η τραγουδοποιός Ματούλα Ζαμάνη, που μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Αμοργό, θα μας χαρίσει μια μοναδική live streaming συναυλία.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο viva.gr και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σύλλογο «Μαζί για το Παιδί» και για την κάλυψη αναγκών σίτισης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς της Αμοργού .

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του covdid-19 και προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε:

«Μέσα στην καρδιά της άνοιξης, ανοίγουμε την δική μας καρδιά για να υποδεχτούμε έστω και ψηφιακά τους χιλιάδες φίλους του νησιού μας, σε μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση. Αγκαλιάσαμε αμέσως την ιδέα της Ματούλας Ζαμάνη και την Κυριακή 11 Απριλίου, σας καλώ όλους να συμμετέχετε σε μια συναυλία που θα σας ταξιδέψει νοερά εκεί που εύχομαι σύντομα να βρεθείτε ταξιδευτές… στην Αμοργό μας. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν ώστε η ρομαντική και φωτεινή μουσική ιδέα να γίνει πράξη. Διαδυκτιακό ραντεβού στο Λιμάνι»

Ματούλα Ζαμάνη: Και να που γίνεται…

Η Ματούλα Ζαμάνη μας εξηγεί τι θα συμβεί με το δικό της ύφος: «Σ´ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα. Ψάχνοντας για μια χαραμάδα φώς, η «Ιδεα-Όνειρο» που μου καρφώθηκε στην καρδιά και το μυαλό, ήταν μια συναυλία στη θάλασσα. Εδώ, στην Αμοργό…

Και να που γίνεται..

Με τους πλανήτες αρωγούς, τη δύναμη του Ασφοντυλίτη και του αμοργιανού φλασκόμηλου, και άπειρη βοήθεια και στήριξη πολλών, θα κανουμε απαλό πέρασμα στον ψηφιακό σας κόσμο.

Την Κυριακή,11 Απριλίου, στις 19:30 ακριβώς, με τα χρώματα του δειλινού να μας δροσίζουν, θα ‘ρθούμε ένα τσικ πιο κοντά.

Παίρνουμε το ρίσκο για ένα αληθινό, θαλασσινό live streaming, έχοντας φουλ επίθεση, ξαφνική άμυνα και μπακότερμα, κοινώς τα έχουμε όλα υπερφροντίσει και προβλέψει στο ανθρωπίνως δυνατόν.

Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας.»

Συντελεστές της συναυλίας:

Σπύρος Μοσχούτης: Τύμπανα

Γιάννης Κονταράτος: Βιολί, microkorg

Nίκος Αγγούσης: Κλαρίνο

Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο, μπουζούκι

Γιώργος Μπουλντής: Acoustic bass, synth bass

Νίκος Βογιατζάκης: Ηλεκτρική κιθάρα

Δημήτρης Δημητριάδης: Sound engineer

Κώστας Καλογιάννης: Monitoring

Γιώργος Κλαδούρης: Φωτισμοί

Ηχητικά: Μπράτσα του Κάμπου

Θαλασσινή ομάδα:

Lights on mics: Live stream

Παραγωγή: Four seasons

Επιμέλεια παραγωγής στην Αμοργό: Μάτα Λαμπροπούλου

Υπεύθυνος YouTube, Instagram: Γιώργος Χαμαλίδης

Φωτογραφία Αφίσας: Γιάννης Σιούτης

Γραφιστική Επιμέλεια: Εύρος Βοσκαρίδης

Βίντεο teaser: M.Theol.photography

Μοντάζ teaser: Haris Christofylakos

Επιμέλεια σκηνής: Νίκος Μελανίτης

Σκηνικά, Promo video instagram: Ραμόνα Αντουανέτα Γκίκα (Yria ceramics)

Επικοινωνία, προβολή στα μέσα: Zuma communications

Επικοινωνία στο ίντερνετ: Μυρσίνη Χριστοπούλου, Καλλιόπη Τσάτσου

Επιμέλεια: Αρίστεια Αγγελοπούλου

Live streaming στο Λιμάνι

Αμοργός

Ώρα έναρξης: 7.30 μ.μ.

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες κ΄ 45 λεπτά

(Visited 75 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*