Ενώνουν τις δυνάμεις τους δήμος Αμοργού και «Μαζί για το Παιδί»

«Μαζί για το Παιδί»
Newsroom
12/10/2020 14:46
 
 
 

 

Στο πλαίσιο των επαφών του στην Αθήνα, ο δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή συνάντηση με την πρόεδρο την Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, παρουσία του δημοσιογράφου και φίλου της Αμοργού, Αχιλλέα Πατσούκα.

Ο Δήμαρχος Αμοργού και η κα Μαρτίνου συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που στόχο έχει να ενισχύσει την αποστολή της Ένωσης για την στήριξη παιδιών και οικογενειών καθώς και ατόμων με αναπηρία που βρίσκονται σε ανάγκη.

Μέσα από ειδικές πρωτοβουλίες, δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις ο Δήμος Αμοργού θα σταθεί αρωγός στο αξιέπαινο και πολυετές έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», συγκεντρώνοντας χρήματα αλλά και ευαισθητοποιώντας την κοινωνία.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα φιλοξενίας στην Αμοργό παιδιών και οικογενειών που έχει «αγκαλιάσει» η Ένωση προσφέροντας έτσι το χαμόγελο, τον ενθουσιασμό και την ψυχολογική υποστήριξη μέσα από ένα πρόγραμμα διακοπών στο νησί.

«Οι αξίες που διέπουν τους Αμοργιανούς και η φιλοσοφία της Δημοτικής αρχής μας καθοδηγούν στο δρόμο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της στήριξης ανθρώπων που έχουν ανάγκη όχι μόνο βασικά αγαθά αλλά και μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο. Μετά τη συνάντηση με την κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ξεκινά μια συνεργασία για την οποία όλοι οι Αμοργιανοί θα είμαστε υπερήφανοι» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*