Ανοικτή συζήτηση των φορέων της Αμοργού με τον Αντιπεριφερειάρχη Φιλήμονα Ζαννετίδη

Newsroom
18/06/2020 14:43
 
 
 

Δημαρχείο, Κέντρο Υγείας και Σφαγείο ήταν οι πρώτοι «σταθμοί» της περιοδείας του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη στην Αμοργό, την οποία επισκέπτεται μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Κώστα Μπιζά και τον Έπαρχο Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων Γιάννη Μαργαρίτη.

Αρχικά, ο κ. Ζαννετίδης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο του νησιού Ελευθέριο Καραΐσκο, με τον οποίο συζήτησαν όλα τα τρέχοντα θέματα, παρουσία αντιδημάρχων. Ακολούθως, επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Αμοργού όπου διαπιστώθηκε η ετοιμότητα και η διάθεση προσφοράς των εργαζομένων σε αυτό. Μετά, μετέβησαν στο Σφαγείο όπου ο κ. Ζαννετίδης μίλησε με τους υπευθύνους και αναζήτησε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενημερώνοντας τους, βέβαια, και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Περιφερειακή Αρχή, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το απόγευμα στις 5 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση (τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας) με τους εκπροσώπους των Συνεταιρισμών πρωτογενούς τομέα που δραστηριοποιούνται στο νησί και μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Πρωτογενούς τομέα του Δήμου Αμοργού.

Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν γεωργοί, κτηνοτρόφοι και αλιείς στην Αμοργό, με τον κ. Ζαννετίδη να ενημερώνει τους παριστάμενους για τα μέτρα της κυβέρνησης, αλλά και τις δικές του προσπάθειες για αποζημιώσεις των παραγωγών που επλήγησαν από τον κορωνοϊό.

O «κύκλος» επαφών και συναντήσεων του κ. Ζαννετίδη ολοκληρώνεται αύριο, με την μετάβασή του στην Πάρο, όπου κι εκεί θα δει τις παραγωγικές τάξεις και τους φορείς του νησιού.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*