Στις 3 Ιουνίου τα εγκαίνια της ανάπλασης στην παραλία της Ερμούπολης

admin
09/05/2016 14:13
 
 
 

 

Στις 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του έργου της ανάπλασης που υλοποιήθηκε στην παράκτια ζώνη της Ερμούπολης.

Για τον λόγο αυτό, το Τμήμα Έργων Οδοποιίας, Συγκοινωνιών και Αδειών Μεταφορών της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δόμησης του δήμου Σύρου-Ερμούπολης ζήτησε τόσο από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, όσο και από τη Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης να λάβουν σχετικές αποφάσεις ανά περιοχής ευθύνης τους, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα εγκαίνια.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Τμήματος Έργων Οδοποιίας, Συγκοινωνιών και Αδειών Μεταφορών, ζητήθηκε 1ον αποκλεισμός από την κυκλοφορία της παραλιακής οδού, από το ύψος της οδού Ελ. Βενιζέλου μέχρι την πλατεία Κανάρη (Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο) και 2ον προσωρινή μετατροπή των πεζοδρόμων Θυμάτων Σπερχειού και Πρωτοπαπαδάκη σε οδούς διπλής κατεύθυνσης για την εξυπηρέτηση των οχημάτων (Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης).

Σημειώνεται ότι οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από το απόγευμα της 3ης Ιουνίου στις 19:30 μέχρι τις 00:30 της 4ης Ιουνίου.

Η Δημοτική Κοινότητα συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι και η απόφαση (κανονιστικού περιεχομένου) ελήφθη ομόφωνα.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 91 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*