Ποιμαντικές επισκέψεις Δωρόθεου Β’ σε Σίφνο και Μήλο

admin
04/04/2016 14:21
 
 
 

 

Τη Σίφνο και τη Μήλο επισκέφθηκε ο μητροπολίτης Δωρόθεος Β’ τις προηγούμενες ημέρες.

Στη Σίφνο, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Ηγούμενο της Μονής Βρύσης, επισκέφθηκε τα σχολεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα το Δημοτικό Σχολείο Αρτεμώνα και το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο Απολλωνίας και τον Παιδικό Σταθμό, το Γυμνάσιο, το Λύκειο και το ΕΠΑΛ και τον Παιδικό Σταθμό στις Καμάρες.  

Ο κ. Δωρόθεος Β’ έγινε δεκτός με εκδηλώσεις τιμής και αγάπης και διένειμε στα μεγάλα παιδιά το έντυπο για την ιστορία της ελληνικής σημαίας ενώ στα παιδιά των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών, μοίρασε παιχνίδια.  

Στη Μήλο, ο μητροπολίτης επισκέφθηκε το Γυμνάσιο-Λύκειο και το ΕΠΑΛ Μήλου, καθώς και τον παιδικό σταθμό Πλάκας, όπου τον υποδέχθηκαν με εγκάρδιες εκδηλώσεις. Προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, ο κ. Δωρόθεος απηύθυνε πατρικές παραινέσεις, συμβουλές και ευχές και διένειμε τευχίδιο σχετικά με την ιστορία της ελληνικής σημαίας.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στο νησί και στην προβολή του Πρωτοχριστιανικού Μνημείου των Κατακομβών, ενώ ευχήθηκε και στους εργαζόμενους στον Δήμο.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*