Στην Πάρο η Κατερίνα Μονογυιού

admin
31/03/2016 07:24
 
 
 

 

Το νησί της Πάρου επισκέφθηκε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η πολιτευτής Κυκλάδων της ΝΔ και μέλος του τομέα Αιγαίου – Ναυτιλίας και Πολιτισμού του κόμματος Κατερίνα Μονογυιού.

Εκεί παρακολούθησε την παρέλαση, συνομίλησε με κατοίκους και συναντήθηκε με εργαζόμενους και διάφορους επαγγελματίες. Κατά τη διάρκεια των επαφών της, άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματά τους, τα οποία θα μεταφέρει στην Κεντρική Διοίκηση της ΝΔ, προκειμένου, μέσω του τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου Αιγαίου –  Ναυτιλίας, να κατατεθούν ερωτήσεις στη Βουλή για την εξεύρεση λύσεων.  

«Η ΝΔ αλλάζει»

Η κ. Μονογυιού συμμετείχε, επίσης, στην μεγάλη συγκέντρωση της Τοπικής Οργάνωσης Πάρου στην Παροικιά, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

Στην ομιλία της, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει σελίδα, κάνει μια νέα αρχή με το 10ο συνέδριο και γίνεται ένα σύγχρονο, συμμετοχικό, ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα για να μπορέσει να εκφράσει το αύριο των πολλών».

Κάλεσε τα μέλη του κόμματος σε Πάρο και Αντίπαρο να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, αναφέροντας ότι με τον τρόπο αυτό «θα δώσουν το μήνυμα στην κοινωνία πως η ΝΔ αλλάζει και εκτός από την εκλογή του νέου αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλάζει νοοτροπία εσωτερικά και καλεί τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές να αλλάξουν με την ψήφο τους την διακυβέρνηση της χώρας που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει αυτό τον τόπο».

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*