Συνάντηση Λεονταρίτη με τον δήμαρχο Σερίφου

admin
24/03/2016 2:24
  •  
  •  
  •  

 

Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τα προβλήματα του δήμου Σερίφου πραγματοποιήθηκε χθες στη Σύρο μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη και του δημάρχου Σερίφου Αντώνη Αντωνάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η βούληση των δύο πλευρών για στενή συνεργασία και αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στους πολίτες της Σερίφου.

Παράλληλα, συζητήθηκε η πορεία των έργων που υλοποιούνται στο νησί (συντήρηση οδικού δικτύου, επισκευές σχολικών κτηρίων, πορεία προγραμματικών συμβάσεων που έχει συνάψει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον δήμο Σερίφου), καθώς και η επικείμενη επίσκεψη ιατρικού κλιμακίου στο νησί, αποτελούμενου από ογκολόγους, για προληπτικές εξετάσεις των κατοίκων τον επόμενο μήνα.

Συζητήθηκαν ακόμη οι παρεμβάσεις που γίνονται και όσες σχεδιάζονται να γίνουν στο νησί, ενώ έγινε αναφορά σε μια σειρά από θέματα που αφορούν σε σοβαρά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

 

Γ. Λεονταρίτης: «Αφοσιωμένοι στην αναπτυξιακή προσπάθεια»

Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν η θετική ανταπόκριση του αντιπεριφερειάρχη, ο οποίος εξέφρασε τη βούλησή του να εξετάσει άμεσα όλα τα σοβαρά ζητήματα και διατύπωσε την δέσμευσή του να σταθεί στο πλευρό του Δήμου.

«Τα έργα αυτά, μέσα στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, σημαίνουν θέσεις εργασίας και διάχυση κοινοτικών κονδυλίων στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Η αιρετή Περιφέρεια βρίσκεται με όλες της τις δυνάμεις αφοσιωμένη στην κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια. Συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς, σχεδιάζουμε για το μέλλον, δίνουμε λύσεις και παρεμβαίνουμε όπου απαιτείται, με μοναδικό γνώμονα άμεσα οφέλη για τους πολίτες» σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο κ. Λεονταρίτης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σερίφου τόνισε ότι «θεωρεί επιβεβλημένη τη διαρκή συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου για να επιτευχθούν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα και να προωθηθούν έργα που θα δώσουν νέα αναπτυξιακή δυναμική στο νησί».

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.