Ευχαριστίες Επιμελητηρίου Κυκλάδων προς Aegean Airlines και Olympic Air

admin
23/03/2016 11:17
 
 
 

Στην «πολύχρονη και ουσιαστική συνεργασία» του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με την εταιρεία Aegean Airlines και Olympic Air αναφέρεται ευχαριστήρια επιστολή του φορέα.

Το Επιμελητήριο κάνει ξεχωριστή αναφορά στις άγονες γραμμές, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει ονομαστικά στελέχη της εταιρείας. Επίσης, δεν παραλείπει να τονίσει το γεγονός ότι το ειδικό αφιέρωμα για τη Σύρο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού BLUE, ήρθε σε μια στιγμή που το νησί το έχει πραγματικά ανάγκη.

Αναλυτικά, η επιστολή του φορέα:

Αξιότιμε κ. Βασιλάκη,

Με την παρούσα επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την πολύχρονη και ουσιαστική συνεργασία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με την εταιρεία σας, αλλά και με εσάς προσωπικά.

Θεωρούμε ότι τα βασικά σημεία αναφοράς αυτής της συνεργασίας είναι αφενός οι κοινές προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο για την αξιοποίηση των αεροδρομίων της άγονης γραμμής (Μήλου, Νάξου, Πάρου, Σύρου), και αφετέρου το γεγονός ότι η Aegean Airlines αποτελεί μια σημαντική πύλη εισόδου στα νησιά μας μαζί με την ακτοπλοΐα.

Στο προαναφερθέν ζήτημα των άγονων γραμμών, θεωρούμε καθοριστική τη συνδρομή του καθόλα άξιου και κοινά αποδεκτού Διευθυντή Πτητικής Εκμετάλλευσης της Olympic Air και Κυβερνήτη, κ. Αθανάσιου Μάρκου. Θεωρούμε ότι η τεχνογνωσία και η εμπειρία του έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στο να προχωρήσουν γρηγορότερα οι διαδικασίες περαιτέρω αξιοποίησης των αεροδρομίων της άγονης γραμμής.

Επιθυμούμε, επίσης, να ξεχωρίσουμε την εξαιρετική συνεργασία με τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου, κα. Σταυρούλα Σαλούτση, σε ποικίλα θέματα όπως την προώθηση της τοπικής γαστρονομίας και των Κυκλαδίτικων προϊόντων μέσω της προβολής του δικτύου Aegean Cuisine.

Επί τη ευκαιρία, θέλουμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση της Σύρου, που έχει επηρεαστεί από τις δυσμενείς συνθήκες περισσότερο από κάποια άλλα νησιά του Νομού μας, και την υψηλή σημασία του ειδικού αφιερώματος για τη Σύρο στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού BLUE, σε μια στιγμή που το νησί το έχει πραγματικά ανάγκη.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας, κ. Πάρη Επιτροπάκη, για την πολύτιμη συνεισφορά του σε θέματα της αρμοδιότητάς του.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Γιάννης Ρούσσος

(Visited 42 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*