Με εκπροσώπους των πυροσβεστών συναντήθηκε ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ν. Αιγαίου

admin
17/03/2016 14:12
 
 
 

Με το προεδρείο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Αιγαίου συναντήθηκε ο νέος διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης.

Οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών έθεσαν στον κ. Τριπολιτσιώτη μια σειρά σοβαρών θεμάτων που τους απασχολούν και κατέθεσαν τις προτάσεις τους σε ζητήματα, όπως:

*Τα κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π.Υ. Ερμούπολης και το σύνολο των Πυροσβεστικών Κλιμακίων, εκθέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού.

*Την έλλειψη προσωπικού.

*Τις προτάσεις τους για το Π.Δ. 170 (κανονισμός μεταθέσεων) και συγκεκριμένα για την τροποποίηση – εξαίρεση όσον αφορά στις νησιωτικές περιοχές του Άρθρου 21 παρ.7 περί μετακινήσεων υπαλλήλων εντός της Περιφέρειας.

*Την ανάγκη αντικατάστασης των οχημάτων λόγω παλαιότητας και την ανανέωση ατομικού εξοπλισμού.

*Τη δημιουργία ανεξάρτητου αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με έδρα την Ερμούπολη για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών στον νομό Κυκλάδων κατά την αντιπυρική περίοδο, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση των συμβάντων και παράλληλα την αποφυγή αποδυνάμωσης του προσωπικού της Π.Υ. Ερμούπολης και των Π.Κ. αυτής.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Ν. Αιγαίου εξέφρασε την πρόθεση του να συμβάλλει στην επίλυση των – δίκαιων όπως τα χαρακτήρισε – αιτημάτων, τα οποία κρίνονται σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών της Περιφέρειας, έχοντας υπόψη και τη γεωγραφική κατανομή αυτών.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

         

(Visited 15 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*