Συνάντηση Γ. Μαραγκού και Α. Αθανασίου με την νέα υφυπουργό Μ. Χρυσοβελώνη για το αεροδρόμιο της Σύρου

admin
02/03/2016 18:56
 
 
 

 

Η επέκταση του διαδρόμου του αεροδρομίου της Σύρου αποτέλεσε βασικό θέμα στη σημερινή συνάντηση μεταξύ της νέας υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνας Χρυσοβελώνη και του δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού. Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Την νέα υφυπουργό είχε ενημερώσει πλήρως για το θέμα τόσο ο προκάτοχός της κ. Σγουρίδης, όσο και τα υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου. Μάλιστα, η κ. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε – σε συνεργασία με τον αρμόδιο υπουργό κ. Σπίρτζη – να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες για την επίσπευση των διαδικασιών δημοσίευσης του διαγωνισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Σύρου-Ερμούπολης, το έργο της επέκτασης του διαδρόμου του αεροδρομίου έχει παρουσιάσει εξαιρετική πρόοδο το τελευταίο διάστημα μετά από ενέργειες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου, του διοικητή της ΥΠΑ, καθώς και των αρμόδιων Διευθύνσεων Συγκοινωνιακών Υποδομών και Υποδομών Αεροδρομίων.

 

Ευχαριστίες του δήμου

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, «νιώθουμε την ανάγκη για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε θερμά για την εξέλιξη της διαδικασίας και τη συμβολή στην ευόδωση των προσπαθειών μας, τον πρώην Υφυπουργό, κ. Π. Σγουρίδη, τη νέα Υφυπουργό, κα Μ. Χρυσοβελώνη, καθώς και τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Χ. Σπίρτζη, για την καθοριστική συμβολή τους, σε συνεργασία με τα αρμόδια στελέχη της ΥΠΑ και του Υπουργείου, με στόχο την υλοποίηση ενός έργου πνοής που θα συμβάλλει στη βελτίωση της αναπτυξιακής προοπτικής, καθώς και στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της πρωτεύουσας των Κυκλάδων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την έμπρακτη υποστήριξη τους  στην πρόοδο των σχετικών διαδικασιών».

Ειδήσεις: Κυκλάδες

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*