Εγκαίνια των γραφείων της INTERAMERICAN στην Ερμούπολη

admin
15/02/2016 14:08
 
 
 

 

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της INTERAMERICAN στην Ερμούπολη τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’, παρουσία του Καθολικού Επισκόπου Πέτρου Στεφάνου, του δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού, δημοτικών συμβούλων, του διευθυντή του Γραφείου της INTERAMERICAN στην Τήνο κ. Μέγγουλα, του προέδρου του Ομίλου κ. Κώσταλου, στελεχών της εταιρίας και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Δωρόθεος Β’ ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του γραφείου και τόνισε ότι πάντοτε η ιδιωτική πρωτοβουλία συνέτρεχε το κράτος στους τομείς της κοινωνικής αλληλεγγύης και της φιλανθρωπικής δράσης, όπως παρατηρείται σήμερα με τη συνεργασία των αρμόδιων Υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας. Συνεχάρη, επίσης, τον Όμιλο, ο οποίος συμπληρώνει εφέτος 106 χρόνια διεθνούς παρουσίας, διότι τιμά τον άνθρωπο και σέβεται την αξιοπρέπειά του, γεγονός, που έχει μεγάλη σημασία.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Κώσταλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του και υπογράμμισε την πρωτοπορία της Σύρου στον ασφαλιστικό τομέα, τονίζοντας ότι τον 19ο αιώνα στην Ερμούπολη δραστηριοποιούνταν 26 ασφαλιστικές εταιρίες, τα αρχεία των οποίων τηρεί η INTERAMERICAN και προτίθεται να τα δωρίσει στο Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, για τη δημιουργία Ασφαλιστικού Αρχείου.

Μίλησαν, επίσης, ο Καθολικός Επίσκοπος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις δραστηριότητες του Γραφείου και ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολη, ο οποίος, αφού εξέφρασε τις ευχές του, αναφέρθηκε στη σημαντική δράση της INTERAMERICAN στη Σύρο.

(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*