Επιμελητήριο: Την Τετάρτη 3 Μαρτίου το πρώτο δωρεάν webinar σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Newsroom
01/03/2021 16:57
 
 
 

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, από τις 17:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δωρεάν webinar με θέμα «Η γνώση των νέων δεδομένων είναι η δύναμή μας για την προετοιμασία της φετινής σεζόν», με το οποίο ξεκινά ο νέος εκπαιδευτικός κύκλος σπουδών που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στο πρώτο μέρος του webinar η Δρ. Γεωργία Ζούνη, στην ομιλία της με θέμα «Προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα της πανδημίας: Προκλήσεις κι Ευκαιρίες για τις νησιωτικές επιχειρήσεις», θα μιλήσει για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε και να αναμένουμε τη νέα τουριστική σεζόν του 2021, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, στην εποχή της πανδημίας, ενώ στο δεύτερο μέρος η ψυχολόγος Υβόννη Παπαστεφάνου στην ομιλία της με θέμα «Προτάσεις για μια δυναμική, ευέλικτη και δημιουργική αντιμετώπιση της κρίσης» θα δείξει το δρόμο για την αποτελεσματική διαχείριση του στρες μετά από μια παρατεταμένη περίοδο lockdown, αναμονής και αβεβαιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορεί να βρει κανείς στον σύνδεσμο https://bit.ly/3q5v2Xo. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως την Τετάρτη 3/3/2021 και ώρα 14:00, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που καλύπτει την ταυτόχρονη συμμετοχή έως και 1.000 σημείων.

Για οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με τη σύνδεση με την πλατφόρμα webex μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail support_webex@cycladescc.gr και στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο και στα νησιά.

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*