Σύρος: Διέγραψε τους απεργοσπάστες ο σύλλογος «Τερψιχόρη»

admin
07/02/2016 19:15
 
 
 

 

Την ομόφωνη απόφαση να διαγράψει τα μέλη του που δεν συμμετείχαν στην απεργία της 4ης Φεβρουαρίου πήρε το Δ.Σ. του Συλλόγου Επισιτισμού και Εστιάσεως «Τερψιχόρη».

Εστιατόρια και καφετέριες παρέμειναν κλειστά την ημέρα της απεργίας, ωστόσο υπήρξαν και κάποιες (ελάχιστες) εξαιρέσεις καταστημάτων που επέλεξαν να μην ακολουθήσουν την κοινή γραμμή του Συλλόγου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Δημήτρης Αρβανίτης και ο Γ.Γ. Δημήτρης Πλυτάς, η απόφαση της διαγραφής πάρθηκε για λόγους δεοντολογίας.

Ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

Ο σύλλογος οφείλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του που συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία της 4ης Φεβρουαρίου για ένα μείζον θέμα που απασχολεί όλους μας, το φοροασφαλιστικό.

Η κινητοποίηση των μελών του συλλόγου ήταν επιτυχημένη, εκτός «ελαχίστων» εξαιρέσεων, που δεν σεβάστηκαν τους υπόλοιπους συναδέλφους τους αλλά και την απόφαση του συλλόγου.

Ως εκ τούτου, για λόγους δεοντολογίας, το Δ.Σ του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα την διαγραφή των μελών του που δεν συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις, προς τέρψιν του εφήμερου κέρδους.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 22 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*