Λαϊκή Ενότητα Σύρου: «Δεν θα περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης»

admin
03/02/2016 09:06
 
 
 

 

Η μαζική συμμετοχή σε αγώνες και κινητοποιήσεις αποτελεί, σύμφωνα με την Λαϊκή Ενότητα Σύρου, τη μόνη απάντηση των πολιτών στα σχέδια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η Λαϊκή Ενότητα Σύρου καλεί το λαό να πάρει μέρος στην αυριανή απεργία, η οποία στοχεύει στην ανατροπή της πλήρης αποδόμησης του ασφαλιστικού συστήματος που σχεδιάζουν κυβέρνηση και τρόικα.

Η ανακοίνωση της Λαϊκής Ενότητας έχει ως εξής:

Η Λαϊκή Ενότητα Σύρου καλεί τους εργαζόμενους και τους πολίτες της Σύρου σε μαζική συμμετοχή στην απεργία της 4ης Φλεβάρη που σκοπό έχει να ανατρέψει τα σχέδια της κυβέρνησης και της τρόικας που στόχο έχουν την πλήρη αποδόμηση του ασφαλιστικού συστήματος.

Η συγκυβέρνηση μειωμένης κυριαρχίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, εφαρμόζοντας απαρέγκλιτα τα συμφωνηθέντα με το τρίτο μνημόνιο, στόχο δεν έχει μόνο την πλήρη αναδιαμόρφωση προς το χειρότερο του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά συνεχίζει με συνέπεια την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων που συνίσταται στην πλήρη εξαφάνιση των κατωτέρων και μεσαίων στρωμάτων της κοινωνίας.

Η μόνη απάντηση που μπορούμε να δώσουμε, και μετά την κατάρρευση των αυταπατών περί παράλληλου προγράμματος, είναι αυτή της μαζικής συμμετοχής σε αγώνες και κινητοποιήσεις.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 16 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*