Μέχρι της 7 Φεβρουαρίου συνεχίζει ο ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ να μεταφέρει στη Νάξο τους νεφροπαθείς της Πάρου – «Ευχαριστώ» της Κατερίνας Μονογυιού

Newsroom
29/01/2021 22:26
 
 
 

 

Μέχρι την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα συνεχίσει τα δρομολόγια του το «Express Σκοπελίτης» στην Πάρο για την εξυπηρέτηση και μεταφορά των νεφροπαθών του νησιού στο νοσοκομείο της Νάξου, προκειμένου να υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση.

Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ενέκρινε την παράταση των δρομολογίων του πλοίου ώστε να εξυπηρετηθούν οι νεφροπαθείς, μέχρι να βρεθεί λύση και να μπορέσουν ξανά να μεταβαίνουν στη Νάξο με το πλοίο της γραμμής.

Να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια γίνονται αφιλοκερδώς από την εταιρεία SMALL CYCLADES LINES.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογιού ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον κ. Σκοπελίτη για «το πρόσωπο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης».

Σε δήλωση της η κ. Μονογιού αναφέρει:

Ευχαριστώ τον κ. Σκοπελίτη και όλους τους συντελεστές για το πρόσωπο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικότερα σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, έχουμε χρέος, πολίτες και πολιτικοί, να βρισκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

(Visited 249 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*