Ορίστηκαν προσωρινοί ανάδοχοι σε τέσσερα έργα αθλητικών υποδομών σε Σύρο, Τήνο και Κύθνο

Newsroom
29/01/2021 18:11
 
 
 

 

Στην έγκριση των πρακτικών δημοπρασίας και τον ορισμό προσωρινών αναδόχων για τέσσερα έργα αθλητικών υποδομών στις Κυκλάδες προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πρόκειται για έργα:

1.«Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στη Βάρη ν. Σύρου»,

2.«Ανακατασκευή και αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Πάγο ν. Σύρου»,

3.«Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου ν. Τήνου» και

4.«Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου ποδοσφαίρου ν. Κύθνου».

Για το αθλητικό κέντρο στη Βάρη της Σύρου (το οποίο θα περιλαμβάνει στίβο 200μ. για αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού, αγωνιστικό χώρο με συνθετικό χλοοτάπητα και γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ και τένις) ως προσωρινός ανάδοχος ορίστηκε η εταιρεία «Παναγιώτης Μοσχοβίτης», η οποία με την προσφορά της με έκπτωση 32,30% μείωσε το εκτιμώμενο κόστος του έργου στα 237.505,67 ευρώ.

Αντιστοίχως και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πάγου Σύρου (για τις οποίες προβλέπεται πλήρης ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, τοποθέτηση νέας περίφραξης, κατασκευή εξέδρας και τοποθέτηση πυλώνων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου) προσωρινός ανάδοχος ορίστηκε η εταιρεία «Παναγιώτης Μοσχοβίτης». Η προσφορά της εταιρείας με έκπτωση 27,45% μείωσε το εκτιμώμενο κόστος του έργου στα 203.002,79 ευρώ.

Όσον αφορά στο έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Τήνου, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», η οποία προσφέροντας έκπτωση 6%, μείωσε τον συνολικό προϋπολογισμό του έργου στα 44.345,82 ευρώ.

Τέλος, για το έργο ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου ποδοσφαίρου Κύθνου, προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «Ε.Γ.Ε.Κ.Α. Ο.Ε.», της οποίας η προσφορά ανέρχεται στα 46.704,64 ευρώ.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την οριστικοποίηση των αναδόχων, ώστε μετά την υπογραφή των συμβάσεων να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες υλοποίησης των τεσσάρων αθλητικών έργων.

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ικανοποιημένος, καθώς προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς στην υλοποίηση των τεσσάρων σημαντικών αθλητικών έργων. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, λόγω των γνωστών συγκυριών, ξεπερνάμε τα προβλήματα και συνεχίζουμε. Πολύ σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να υπογράψουμε και τις εργολαβικές συμβάσεις».

(Visited 86 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*