Κορωνοϊός: Δωρεάν rapid tests για εκπαιδευτικούς σε Μύκονο και Σύρο

Newsroom
07/01/2021 12:39
 
 
 

Στη διενέργεια δωρεάν rapid tests για όλους τους εκπαιδευτικούς προχωρούν οι Δήμοι Μυκόνου και Σύρου-Ερμούπολης λίγες μέρες πριν την επανέναρξή των μαθημάτων στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αν και το επερχόμενο άνοιγμα των σχολείων φαίνεται να «κινδυνεύει» από την αυξητική τάση των κρουσμάτων και τις συνέπειες της κινητικότητας των γιορτών, ο Δήμος Μυκόνου ανακοίνωσε ότι σήμερα 7 Ιανουαρίου και αύριο 8 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν tests σε προκαθορισμένα ραντεβού που έχουν ήδη οργανωθεί στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με την καθοδήγηση και την επιμέλεια της διοίκησής του. Επιπλέον, σε συνεννόηση με τη Γραμματεία του Κέντρου Υγείας θα υπάρξει η δυνατότητα διενέργειας tests για τους εκπαιδευτικούς και πέραν αυτού του διημέρου και πριν την έναρξη των σχολικών μαθημάτων.

Αντιστοίχως, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ανακοίνωσε ότι οι εκπαιδευτικοί της Σύρου θα μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν rapid tests αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στον χώρο στάθμευσης του Super Market Σκλαβενίτης (από τις 10:00 έως τις 14:00).

Οι εκπαιδευτικοί που θα προσέλθουν, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Για τη μετακίνησή τους, μπορούν να αποστείλουν μήνυμα μέσω κινητού τηλεφώνου (sms) με αριθμό 1 στο 13033.

(Visited 67 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*