Απάντηση Λεονταρίτη στην «Συμμαχία Ν. Αιγαίου»: «Υπηρετούμε τα συμφέροντα των πολιτών λέγοντας πάντα την αλήθεια»

Newsroom
23/12/2020 15:16
 
 
 

Να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους γιατί εκθέτουν την παράταξη τους, κάλεσε ο Γιώργος Λεονταρίτης τους συντάκτες του δελτίου Τύπου της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» το οποίο αφορούσε στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τη συζήτηση σχετικά με τις ανεμογεννήτριες στην Τήνο.

Επιπλέον, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων επανέλαβε ότι η Περιφερειακή Αρχή, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της, «υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών του Νοτίου Αιγαίου μέσα στο πλαίσιο της ευνομούμενης πολιτείας, ενεργώντας δυναμικά και λέγοντας πάντα την αλήθεια».

 

Το πλήρες περιεχόμενο της απάντησης του κ. Λεονταρίτη:

Προκαλεί έκπληξη το δελτίο τύπου της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου», το οποίο κάνει αναφορά στη συζήτηση που διεξήχθη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 22/12/2020, μέσα στα όρια της πολιτικής ευπρέπειας, βαφτίζοντάς την «λαϊκό δικαστήριο» προκειμένου να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις.

Μεγαλύτερη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ενώ παραδέχεται δημόσια και δηλώνει πως δεν στρέφεται κατά της Περιφερειακής Αρχής και ότι η Περιφερειακή Αρχή δεν έχει δικαίωμα να ακυρώνει αποφάσεις διοικητικών οργάνων (κάτι το οποίο απαιτεί επιτακτικά ο Δήμαρχος Τήνου), αντί να απευθυνθεί στον κ. Δήμαρχο απευθύνεται στην Περιφερειακή Αρχή.

Καλό είναι οι συντάκτες του δελτίου να είναι περισσότερο προσεκτικοί διότι με τέτοιου είδους δηλώσεις το μόνο που κατορθώνουν είναι να εκθέτουν την παράταξή τους.

Τέλος, με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας να επαναλάβω ρητά και κατηγορηματικά ότι από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων μας μέχρι σήμερα υπηρετούμε τα συμφέροντα των πολιτών του Νοτίου Αιγαίου μέσα στο πλαίσιο της ευνομούμενης πολιτείας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ενεργώντας δυναμικά και λέγοντας πάντα την αλήθεια.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*