Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων: «Με αλληλεγγύη και ευθύνη θα ξεπεράσουμε και αυτήν την δύσκολη περίοδο»

Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων
Newsroom
10/11/2020 13:06
 
 
 

Τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουν όσοι και όσες σκοπεύουν να επισκεφθούν την περίοδο αυτή κάποιον ιδιώτη γιατρό υπενθύμισε ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων, διαβεβαιώνοντας ότι τα ιατρεία και τα διαγνωστικά εργαστήρια του νομού λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας βάσει των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ.

Ταυτόχρονα, ο Ιατρικός Σύλλογος Κυκλάδων έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης αλλά και ελπίδας, καθώς τόνισε ότι «όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες αυτού του φετινού χειμώνα και θα ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο με ανθρωπιά και ευθύνη».

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Ι.Σ.Κ.:

 

Συντοπίτες Κυκλαδίτες,

Οι ιδιώτες ιατροί των Κυκλάδων, συμπορευόμενοι με τους συναδέλφους του ΕΣΥ και της πρωτοβάθμιας υγείας, παραμένουν στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή και συνεχίζουν σε πλήρη λειτουργία τα ιατρεία, πάντα δίπλα στους κατοίκους των Κυκλάδων.

Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες αυτού του φετινού χειμώνα και για τον λόγο αυτό σας καλούμε πριν επισκεφθείτε τον γιατρό σας να:

*Τηλεφωνήσετε για να κλείσετε ραντεβού.
*Να φροντίσετε να είστε στην ώρα σας στο ραντεβού ώστε να αποφύγετε τον συγχρωτισμό.
*Να προσέρχεστε πάντα με την μάσκα ατομικής προστασίας τόσο εσείς, όσο και οι συνοδοί σας (μέχρι ένας συνοδός).
*Να απολυμαίνετε τα χέρια σας με αντισηπτικό μόλις εισέρχεστε στον χώρο αναμονής.
*Να διατηρείτε τις αποστάσεις (1,5μ.) από τους άλλους ασθενείς στον χώρο αναμονής.

Τονίζουμε ότι τα ιατρεία και τα διαγνωστικά εργαστήρια των Κυκλάδων, λειτουργούν σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας βάσει των οδηγιών του Ε.Ο.Δ.Υ.

Με ανθρωπιά, αλληλεγγύη και ΕΥΘΥΝΗ θα ξεπεράσουμε και αυτήν την δύσκολη περίοδο. Καλή δύναμη σε όλους μας! Να προσέχετε! Μείνετε Υγιείς!

(Visited 106 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*