Διευκόλυνση στην προμήθεια POS από την Κυκλαδική Ομοσπονδία τουριστικών καταλυμάτων

admin
17/12/2015 13:16
 
 
 

Τη δωρεάν χορήγηση τερματικών POS και πολύ χαμηλό ποσοστό προμήθειας εξασφάλισε από την τράπεζα Eurobank για τα μέλη της, μετά από διαπραγματεύσεις 2 μηνών, η Κυκλαδική Ομοσπονδία τουριστικών καταλυμάτων “ΚΥΚΛΑΔΕΣ”.

 

Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωση προς τα μέλη της επικαλούμενη δημοσιεύματα, το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών προβλέπει πως οι επιχειρήσεις θα υποχρεούνται για τις συναλλαγές τους να χρησιμοποιούν χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, άρα οι επιχειρήσεις μας θα πρέπει να διαθέτουν μηχάνημα POS.

Τα μικρά καταλύματα συνήθως δεν έχουν POS και δεν μπορούν να δεχτούν πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι αν γίνει υποχρεωτική η πληρωμή με κάρτες, θα πρέπει να προμηθευτούν POS, τα οποία είτε πωλούνται είτε ενοικιάζονται από τις τράπεζες. Ακόμη και αν δεν γίνει από 1-1-2016 υποχρεωτική η πληρωμή με κάρτες, αναφέρει η Ομοσπονδία, σίγουρα όσα καταλύματα δεν δέχονται κάρτες, θα χάνουν πολλούς πελάτες εξαιτίας αυτού.

• Η προσφορά αφορά όλα τα μέλη – καταλυματίες των Κυκλάδων, που έλαβαν για το 2015 τον Τιμοκατάλογο του καταλύματός τους και το Αυτοκόλλητο ετήσιο Σήμα της ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.

• Η προσφορά θα είναι σε ισχύ για 3 μήνες.

Τερματικά Αποδοχής Καρτών (POS)

1. Δωρεάν Εγκατάσταση Τερματικού POS για τον πρώτο χρόνο. Δυνατότητα επέκτασης της δωρεάν παροχής πλέον του έτους βάση του όγκου εκκαθάρισης συναλλαγών και την συνολική σχέση με την τράπεζα.

2. Προνομιακή Προμήθεια VISA & MASTERCARD, μόνο 1,00 {ebf2de1fdbfefdec110a02f4c927aa7ce558be84e5a322e6c41137cb467b3c6d} ανά συναλλαγή.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

 

Πηγή: tornosnews.gr

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*