Δημήτρης Μπάιλας: Ολοκληρώνεται η αρπαγή της περιουσίας των Κυκλαδιτών

Άκης Αξαόπουλος
24/10/2020 12:46
 
 
 

 

Με πρωτοβουλία και ευθύνη του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη προωθείται για ψήφιση νομοσχέδιο καταστροφή, για χιλιάδες νησιωτικές οικογένειες, με το οποίο καταργείται αρτιότητα, άρα και η δυνατότητα οικοδόμησης, οικοπέδων εκτός οικισμού, επιφανείας άνω των 4000 τμ., καθώς και κάποιες παρεκκλίσεις που υπήρχαν για κάποια μικρότερα οικόπεδα.

Ο άκρως ταξικός Νόμος που εκμηδενίζει την αξία των μικρών οικοπέδων των νησιωτικών ακινήτων, στην ουσία κλέβει τα οικόπεδα από τους νησιώτες και τα χαρίζει στους πλούσιους και τους επιχειρηματίες που θα μπορέσουν να τα αποκτήσουν για….ένα κομμάτι ψωμί, να τα συνενώσουν και να τα οικοδομήσουν.

Έτσι μετά το νομοσχέδιο για τα χορτολιβαδικά που σε μια νύχτα έγιναν δασικά, έρχεται και το τελικό χτύπημα με το νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο Κος Χατζηδάκης και με το οποίο ολοκληρώνεται η αρπαγή της περιουσίας των Κυκλαδιτών.

Η ανοιχτή αυτή επιστολή μου, πέραν από την ενημέρωση των συμπατριωτών μου, έχει στόχο να θέσει μπροστά στις ευθύνες τους όλους τους υπευθύνους, ώστε να προστατεύσουν τα συμφέροντα των Κυκλαδιτών που τους εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπούν.

Παρακαλώ λοιπόν όλα τα ΜΜΕ να δημοσιοποιήσουν αυτό το τεράστιο πρόβλημα ώστε αυτοί που μας εκπροσωπούν να μην επικαλεστούν άγνοια.

Εκ του αποτελέσματος θα κριθούν όλοι και κυρίως οι κυβερνητικοί βουλευτές και στελέχη.
Σημειώνω ότι η διαβούλευση για το νομοσχέδιο έχει ολοκληρωθεί και απομένει η ψήφισή του.

Ας κινητοποιηθούν πριν είναι αργά.!!!!

Δημήτρης Μπάιλας
π. Νομάρχης Κυκλάδων

(Visited 1.103 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*