Στον Τέρενς Κουίκ έφτασαν τα προβλήματα του Νεωρίου

admin
01/12/2015 14:04
 
 
 

Ως έναν από τους βασικούς πυλώνες του Αναπτυξιακού Προγράμματος που προωθεί για τη Σύρο (σε συνεργασία με τον δήμο Σύρου-Ερμούπολης και το Επιμελητήριο Κυκλάδων) θεωρεί το ναυπηγείο του Νεωρίου η κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, όπου τέθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα του ναυπηγείου, ξεκινώντας από τα μισθοδοτικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι (όπως η καθυστέρηση στην καταβολή δεδουλευμένων τους) και καταλήγοντας στα τεράστια χρέη της επιχείρησης προς το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις τράπεζες και τους προμηθευτές της.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων Βαγγέλης Μάνθος και Λευτέρης Νομικός, η νομική σύμβουλος του Υφυπουργού Κατερίνα Βαμβακούση και το στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού του Κυβερνητικού Έργου Σύλβια Γαλλιροπούλου.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουίκ, με τη συνδρομή και των κυβερνητικών βουλευτών, επιβεβαίωσε την βούληση της κυβέρνησης να παρεμβαίνει – όπου είναι δυνατόν – για την επίλυση των προβλημάτων που δημιουργεί η εργοδοσία.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 20 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*