Στον ενιαίο φορέα αεροδιακομιδών τα υγειονομικά αεροπλάνα Σαντορίνης και Πάρου (;)

admin
30/11/2015 10:09
 
 
 

Το θέμα της υγείας ήταν αυτό που κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε με τον έπαρχο Πάρου Κωνσταντίνο Μπιζά ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, ο οποίος βρέθηκε στην Πάρο ως ενδιάμεσο σταθμό, στο ταξίδι του προς τη Φολέγανδρο.

Ο κ. Συρμαλένιος, συνοδευόμενος από στελέχη της Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Πάρου, ενημέρωσε τον έπαρχο για τη σύσταση ενιαίου φορέα αεροδιακομιδών, υπό την αιγίδα της αεροπορίας, στον οποίο – όπως είπε – «φιλοδοξούμε να ενταχθούν και τα δυο υγειονομικά αεροπλάνα της Σαντορίνης και της Πάρου». Επίσης, τον ενημέρωσε για τη δρομολόγηση στελέχωσης με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και για την προμήθεια ασθενοφόρων και διασωστών μέχρι τις αρχές του 2016.

Τέλος, συζητήθηκε και το, καίριας σημασίας, θέμα του νέου αεροδρομίου της Πάρου.

Ο κ. Συρμαλένιος συναντήθηκε, επίσης, με τον πρόεδρο και τον διευθυντή του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού κ.κ. Τσιγώνια και Γκόκαμε, με τους οποίους συζήτησε το θέμα της επίσπευσης του προγράμματος ανακαίνισης του κτιριακού και μηχανολογικού εξοπλισμού που θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ.

Θέματα καθημερινότητας και ποιότητας ζωής απασχολούν τη Φολέγανδρο

Τα θέματα της υγείας, της προώθησης του λιμενικού έργου, της ολοκλήρωσης των μελετών για την εγκατάσταση της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού και της (ενεργοβόρου) λειτουργίας των μονάδων αφαλάτωσης συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε στη Φολέγανδρο ο κ. Συρμαλένιος με τον δήμαρχο κ. Βενιό και μέλη της δημοτικής αρχής.

Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα της λειτουργίας του δήμου, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της υποστελέχωσης και της μείωσης της κρατικής χρηματοδότησης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναλυτική και εκτεταμένη συζήτηση και με τα στελέχη της δημοτικής αντιπολίτευσης, που του έθεσαν ζητήματα δημοκρατικής λειτουργίας του δήμου και του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και προώθησης εναλλακτικών πολιτικών σε κρίσιμα ζητήματα του νησιού. Τέλος, συνάντησε κατοίκους της Φολεγάνδρου, με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις για την πορεία της χώρας και το κυβερνητικό έργο.

(φωτό: info-cyclades.gr)

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*