Σύρος: Στις 4 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

admin
27/11/2015 14:59
 
 
 

Με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και μια γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά του νησιού θα ξεκινήσουν στις 4 Δεκεμβρίου στην πλατεία Μιαούλη οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Σύρου-Ερμούπολης για τα φετινά Χριστούγεννα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα, θα έχει ως εξής:

* Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και Συριανά κάλαντα από την παιδική χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, τους μαθητές από το «Τρεχαντηράκι της Ελπίδας» και τον Μουσικό Όμιλο Σύρου.

* Φαντασμαγορική φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου.

Επίσης, οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του νησιού θα ψυχαγωγηθούν μέσα από την τέχνη της δημιουργίας, συμμετέχοντας στο «Χριστούγεννα – Πολιτισμός στη Σύρο με τα παιδιά μας, δέντρο θα υιοθετήσουμε, είναι το σύνθημά μας». Τα παιδιά καλούνται να «υιοθετήσουν» το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου τους (μια προσφορά του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης), το οποίο θα στολίσουν με στολίδια κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, στέλνοντας σε όλους ένα εορταστικό μήνυμα αγάπης, ομαδικότητας και ειρήνης. Στη συνέχεια, τα δέντρα θα τοποθετηθούν στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με πολλές εκπλήξεις και την παρουσία του Άγιου-Βασίλη, του Τάρανδου και του Χιονάνθρωπου. Παρουσιαστής της βραδιάς, για ακόμη μια χρονιά, θα είναι ο Γιώργος Ρούσσος. Διοργάνωση: Δήμος Σύρου-Ερμούπολης – Τμήμα Πολιτισμού.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*