Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σύρου: Διευκρινίσεις για δημοσιεύματα

Newsroom
17/09/2020 19:42
 
 
 

 

Διευκρινίσεις για δημοσιεύματα ενημερωτικών ιστοσελίδων που αφορούσαν τη σύλληψη 36χρονου στη Νάξο για οπλοκατοχή, δίνει ο Σύλλογος Χρωματοσφαίρισης Σύρου.

Όπως υπογραμμίζει «λανθασμένα αναφέρεται, στα εν λόγω δημοσιεύματα, πώς απαιτείται άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής για τους μαρκαδόρους Χρωματοσφαίρισης (Paintball) που κατά κόρον χρησιμοποιούν όλοι οι σύλλογοι που ασχολούνται με τη δραστηριότητα αυτή».

Η πλήρης ανακοίνωση του Συλλόγου

Έπειτα από δημοσιεύσεις σε ιστοσελίδες ενημέρωσης που αφορούν σύλληψη ημεδαπού στις Κυκλάδες για οπλοκατοχή, σας γνωρίζουμε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση ουδεμία σχέση έχει με το άθλημα της Χρωματοσφαίρισης (Paintball).

Λανθασμένα αναφέρεται, στα εν λόγω δημοσιεύματα, πώς απαιτείται άδεια οπλοφορίας και οπλοκατοχής για τους μαρκαδόρους Χρωματοσφαίρισης (Paintball) , που κατά κόρον χρησιμοποιούν όλοι οι σύλλογοι που ασχολούνται με τη δραστηριότητα αυτή.

Προς ενημέρωση όλων και προκειμένου να διευκρινιστεί το συμβάν, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε για παράνομη κατοχή συσκευής σκόπευσης χρωματιστής κουκίδας άνευ αδείας, και ως εκ τούτου η ενασχόληση με τη δραστηριότητα της Χρωματοσφαίρισης (Paintball), όταν αυτή πραγματοποιείται με τους κανόνες που έχουν νομοθετηθεί και στους κατάλληλους χώρους, ουδένα κίνδυνο εγκυμονεί.

Ο Πρόεδρος
Δεναξάς Ευάγγελος

(Visited 160 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*