Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Κινεζικής Πρεσβείας στη Σύρο

admin
21/11/2015 18:02
 
 
 

 

Το όραμα και η στρατηγική του δήμου Σύρου-Ερμούπολης στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού παρουσιάστηκαν σήμερα στη συνάντηση εργασίας που είχε ο δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Δούναβης με εκπροσώπους της Κινεζικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του Ελληνοκινεζικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης (ΕΚ.ΙΝ.Α.).

Πιο συγκεκριμένα, τη Σύρο επισκέφθηκε επίσημη αποστολή της Κινεζικής Πρεσβείας, με επικεφαλής την Οικονομική και Εμπορική Σύμβουλο Zhou Ruojun, καθώς και η πρόεδρος κι ένα μέλος του Ελληνοκινεζικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης (ΕΚ.ΙΝ.Α), σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη της συνεργασίας, στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας που υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ του δήμου και του ΕΚ.ΙΝ.Α.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης καθορίστηκε, επίσης, η ατζέντα της συνάντησης της επικείμενης επίσκεψης του Κινέζου Πρέσβη στην Σύρο, ενώ για ακόμη μια φορά διαπιστώθηκε το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον της Κίνας για το νησί.

Ακολούθησε ξενάγηση σε διάφορα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού, η οποία κατέληξε στην Έπαυλη Τσιροπινά, όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ποσειδωνίας Δημήτρη Νταλαχάνη.

Ειδήσεις: Κυκλάδες

 

(Visited 24 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*