Επιμελητήριο Κυκλάδων: Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για το νέο πρόγραμμα κρατικής επιδότησης δανείων

Newsroom
09/09/2020 17:08
 
 
 

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη σχετικά με το νέο πρόγραμμα κρατικής επιδότησης δανείων «Γέφυρα» διοργάνωσε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος, ενώ ο κ. Αντώνης Μαραγκός, Υπεύθυνος Αναπτυξιακών Θεμάτων και Τεκμηρίωσης της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (ΕΤΑΠ), παρουσίασε το νέο πρόγραμμα που ισχύει από την 1η Αυγούστου για όλους τους δανειολήπτες με υποθήκη στην πρώτη κατοικία, οι οποίοι επλήγησαν οικονομικά από την πανδημία του κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα αυτό θεσπίστηκε με τον νόμο 4714/2020 και αφορά στην κρατική επιδότηση των δανείων που βαρύνουν και απειλούν την κύρια κατοικία φυσικών προσώπων πληγέντων οικονομικά από τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης αναφέρθηκε με λεπτομέρειες και παραδείγματα στη διαδικασία χρήσης της πλατφόρμας και υποβολής της αίτησης, ενώ απάντησε και σε όλες τις ερωτήσεις όσων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορεί να βρει κανείς στον ιστότοπο της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra-yliko/.

(Visited 87 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*