Τροποποιήσεις στα δρομολόγια των mini bus στην Ερμούπολη

admin
10/11/2015 13:47
 
 
 

Με μικρές τροποποιήσεις θα εκτελούνται από αύριο τα δρομολόγια των mini bus στην Ερμούπολη, λόγω των εργασιών που εκτελούνται στο πλαίσιο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου.

Έτσι, από την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου τα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας θα εκτελούνται τις ίδιες ώρες και ειδικότερα:

*Η Γραμμή «Αθλητικό Κέντρο – Λιμάνι – Δόξα» θα πραγματοποιείται από την εξής διαδρομή: «Αθλητικό Κέντρο – ΙΚΑ – Λαλακιά – Δήλι – Δόξα».

*Η Γραμμή «Δόξα – Λιμάνι – Αθλητικό Κέντρο» θα πραγματοποιείται από την εξής διαδρομή: «Δόξα – Αγ. Νικόλαος – Πλατεία – Οδός Σταματίου Πρωΐου – ΙΚΑ – Αθλητικό Κέντρο».

*Η Γραμμή Βροντάδου θα πραγματοποιείται από την εξής διαδρομή: «Λαλακιά – Δήλι – Δόξα – Βροντάδο – Νεάπολη» (Αφετηρία από Πυροσβεστική).

*Η Γραμμή Άνω Σύρου θα εκτελείται ως έχει με αφετηρία από Πυροσβεστική.

Με ανακοίνωση του, ο δήμος Σύρου-Ερμούπολης ζητά την κατανόηση δημοτών και επισκεπτών, δεδομένου ότι στη γραμμή «Αθλητικό Κέντρο – Δόξα» είναι δυνατό να παρατηρηθούν ολιγόλεπτες καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις, αφενός λόγω κυκλοφοριακού φόρτου κι αφετέρου εξαιτίας της μεγαλύτερης διαδρομής που θα εκτελούν τα λεωφορεία.

Επίσης, παρακαλούνται οι πολίτες να μην μετακινούνται άσκοπα σε αυτή την διαδρομή, διότι η χωρητικότητα των λεωφορείων θα είναι μικρότερη, λόγω μεγάλης ανωφέρειας της διαδρομής.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 21 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*