Αμοργός: Ανάκληση αδειών μουσικών εκδηλώσεων

Άκης Αξαόπουλος
13/08/2020 13:00
 
 
 

 

Ο Δήμος Αμοργού σας ενημερώνει ότι η Ομάδα Διαχείρισης της Πανδημίας του Covid – 19, απαρτιζόμενη από το Δήμαρχο Αμοργού, κ. Ελευθέριο Καραϊσκο, την Προϊσταμένη του Κέντρου Υγείας κα Αναστασία Κιοσσέ, την Παιδίατρο κα Χρύσα Δεληγιάννη, το Διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού Αμοργού κ. Κωνσταντίνο Κυπριωτάκη και το Διοικητή του Λιμενικού Σταθμού Αμοργού κ. Ανδρέα Μπονίδη, η οποία συγκροτήθηκε δυνάμει της υπ. αριθμ. 1 απόφασης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμοργού συνεδρίασε εκτάκτως στις 12 Αυγούστου στις 12:00 κατόπιν της υπ. αριθμ. 2/11-08-2020 πρόσκλησης του Προέδρου της του Δημάρχου κου Ελευθερίου Καραίσκου.

Κατά τη Συνεδρίαση αυτή, αποφασίσθηκε η ανάκληση όλων των αδειών μουσικών εκδηλώσεων οι οποίες είχαν δοθεί σύμφωνα με το Ν. 4229/2014, παρ. 1, αρ. 3. τεύχος Α΄(ΦΕΚ 8/10-01-2014), σε επιχειρήσεις αναψυχής (Καφέ – μπαρ) και καταστήματα εστίασης, από 13 Αυγούστου έως 20 Αυγούστου 2020.

Η απόφαση αυτή κρίθηκε σκόπιμη προκειμένου να περιορισθεί ο κίνδυνος διασποράς του Covid – 19. Η Αμοργός αποτελεί έναν πανέμορφο και Covid-free προορισμό και θα δώσουμε καθημερινή μάχη σε όλα τα επίπεδα για να κρατήσουμε ασφαλείς κάτοικους και επισκέπτες. Κάτω από φυσιολογικές συνθήκες η περίοδος του 15Αυγουστού στην Αμοργό θα είχε τους ήχους των πανηγυριών και τον ενθουσιασμό και τη χαρά των συμμετεχόντων σε αυτά. Το φετινό καλοκαίρι όμως είναι ιδιαίτερο και κρίσιμο και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε όσα θετικά καταφέραμε στο επίπεδο της υγείας, με κόπο και κόστος, μεταφέροντας τον συνωστισμό των πανηγυριών στους χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Έχουμε χρέος να προασπίσουμε την υγεία των συνανθρώπων μας και να παραμείνουμε αυστηροί και δίκαιοι τηρητές των μέτρων που αποφασίζει η Πολιτεία, όποιες και αν είναι οι αντιδράσεις.

Πρέπει όλοι οι επαγγελματίες, στην εστίαση, στη φιλοξενία, στις μετακινήσεις, στο εμπόριο, να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια και πειθαρχεία τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ανακοινώνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας, οι κανόνες υγιεινής, η τήρηση των αποστάσεων είναι χρέος και ευθύνη όλων μας.

Θα είμαστε αυστηροί στους ελέγχους εφαρμογής των μέτρων για τον κορωνοϊό. Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αποφυγή των συναθροίσεων. Σας καλούμε να συνεργάζεστε και να διευκολύνετε το έργο των ειδικών κλιμακίων ελέγχου.

Με άριστη συνεργασία και κατανόηση, με αρμονία συλλογικής και ατομικής ευθύνης, με το ΕΜΕΙΣ πάνω από το ΕΓΩ θα πετύχουμε την ιδανική επιδημιολογική εικόνα για την Αμοργό μας.

(Visited 215 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*