ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: Ανακοίνωση για τα 4 χρόνια λειτουργίας του Νοσοκομείου Θήρας

nosokomeio santorinis
Άκης Αξαόπουλος
25/07/2020 10:47
 
 
 

Πέρασαν ήδη τέσσερα χρόνια από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός της Ελλάδας εγκαινίασε το υγειονομικό  στολίδι των Κυκλάδων.

Το νοσοκομείο Σαντορίνης δεν θα είχε γίνει αν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ανταποκρινόμενη στο παλλαϊκό αίτημα της Θηραϊκής Κοινωνίας, δεν στεκόταν εμπόδιο στα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας και των Υπουργών της, που ήθελαν να το ιδιωτικοποιήσουν και να το ξεπουλήσουν, όπως καλά ξέρουν να κάνουν με τη δημόσια περιουσία.

Τέσσερα χρόνια μετά, είναι εκατοντάδες οι γεννήσεις βρεφών στην Σαντορίνη μετά από δεκαετίες, είναι εκατοντάδες οι εγχειρήσεις, χιλιάδες οι περιθάλψεις, οι συμπατριώτες μας νεφροπαθείς δεν αγωνιούν πλέον για το αύριο.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αναβάθμιση του νοσοκομείου, την προστασία του δημόσιου χαρακτήρα του, αλλά και του δημόσιου συστήματος υγείας ειδικά τώρα που η υγειονομική κρίση απέδειξε πόσο ανοχύρωτη άφησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη την Υγεία.

Με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πολλά, πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα και δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε την περαιτέρω αναβάθμιση, στελέχωση και τον εξοπλισμό του Γ.Ν.Θ, για να θωρακίσουμε το δημόσιο χαρακτήρα του, να προστατεύουμε τους εργαζομένους και κυρίως όσους, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες θα χρειαστούν την υγειονομική περίθαλψη στο νοσοκομείο.

(Visited 100 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*