Η ελκυστική και κινηματογραφική Αμοργός μέσα από το φακό της ΕΡΤ

Άκης Αξαόπουλος
03/07/2020 20:32
 
 
 

 

Για δύο ολόκληρες μέρες τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο Μαρία Σταθοπούλου βρέθηκαν στην Αμοργό καλεσμένοι του Δήμου Αμοργού και μετέφεραν μέσα από το ρεπορτάζ σε όλο τον κόσμο την απέραντη ομορφιά του νησιού αλλά και όλες τις εξελίξεις από τα γυρίσματα της διεθνούς παραγωγής «Κόρες».

Η Αμοργός ζει αυτό το διάστημα στο ρυθμό της κινηματογραφικής παραγωγής «Κόρες», της πρώτης διεθνούς παραγωγής που πραγματοποιεί γυρίσματα μετά τον COVID- 19. Στο φακό της ΕΡΤ μίλησαν οι παραγωγοί της ταινίας, η σκηνοθέτης και οι πρωταγωνιστές. Όλοι δήλωσαν μαγεμένοι από την Αμοργό και έτοιμοι να επιστρέψουν για διακοπές.

Τα μοναδικά τοπία του νησιού, το απέραντο γαλάζιο, το Μοναστήρι της Παναγιάς Χοζοβιώτισσας αλλά και τις ενέργειες των κατοίκων του νησιού για την επόμενη μέρα του τουρισμού, κατέγραψε το τηλεοπτικό συνεργείο, παρουσιάζοντας ένα ιδανικό και ασφαλή προορισμό για διακοπές. Για την ετοιμότητα της Αμοργού να υποδεχτεί τους πιστούς θαυμαστές της, μίλησε η Αντιδήμαρχος Τουριστικής και Πολιτιστικής Προβολής Πόπη Δεσποτίδη.

Το οδοιπορικό της ΕΡΤ στην Αμοργό προβλήθηκε στα δελτία ειδήσεων, στην ενημερωτική εκπομπή « Συνδέσεις» και στην ψυχαγωγική εκπομπή «ΦλΕΡΤ».

(Visited 79 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*