“Αθλητικά Μονοπάτια” στην Αμοργό

Άκης Αξαόπουλος
29/06/2020 21:58
 
 
 

 

Από το Δήμο Αμοργού ανακοινώνεται ότι για άλλη μια χρονιά από 1η με 21η Ιουλίου 2020 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα: “Αθλητικά Μονοπάτια” στην Αμοργό και συγκεκριμένα στην Αιγιάλη, όπου θα λάβουν χώρα τα μαθήματα ασφαλούς κολύμβησης και άλλα αθλήματα στην άμμο και δραστηριότητες στον αύλειο χώρο και σε κάποιες αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το καλοκαίρι του 2015 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό την επιστημονική επίβλεψη του Τμήματος Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος», σε συνεργασία με το Δήμο Αμοργού. Φέτος θα υλοποιηθεί μέσω της ΔΗΚΕΑ του Δήμου.

Στο πρόγραμμα έχουν δηλώσει συμμετοχή ενενήντα τέσσερα (94) παιδιά ηλικίας από πέντε (συμπληρωμένη ηλικία) έως δεκατεσσάρων ετών των οποίων οι γονείς και κηδεμόνες πρέπει να έχουν μεριμνήσει να έχουν βεβαίωση γιατρού για την καλή υγεία των παιδιών, όπως έχουν ενημερωθεί προ μηνών. Περισσότερα στην ανακοίνωση της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» που ακολουθεί.

Ενημερώνονται οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, να προσέλθουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος για ενημέρωση από τους συντελεστές του Προγράμματος, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα τρεις το απόγευμα.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*