Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στον Δήμο Αμοργού

Άκης Αξαόπουλος
01/06/2020 14:16
 
 
 

 

Απόλυτα έτοιμες για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία, τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, είναι οι σχολικές μονάδες που στεγάζουν τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Αμοργού.

Στους εσωτερικούς, εξωτερικούς και αύλειους χώρους των σχολείων πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί και παρεμβάσεις, όπου κρίθηκε αναγκαίο ενώ μέχρι το Σάββατο θα έχουν ολοκληρωθεί και οι απολυμάνσεις.

Τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία είναι εφοδιασμένα με ικανή ποσότητα υγειονομικού υλικού ενώ οι υπεύθυνοι των σχολείων έχουν προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας. Ο καθαρισμός των σχολικών μονάδων θα είναι συνεχής και οι αίθουσες διαμορφώθηκαν με το απαιτούμενο μέτρο απόστασης ανάμεσα στα θρανία.

«Είμαστε κοντά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, για οτιδήποτε χρειαστούν. Η επαναλειτουργία των σχολείων θα γίνει απρόσκοπτα και με την αυστηρή τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ. Επιστρέφουν οι μαθητές στην τάξη, επανέρχεται και η κανονικότητα στη καθημερινή ζωή» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*