Προκηρύσσεται η προμήθεια και εγκατάσταση νέων μονάδων αφαλάτωσης στη Σαντορίνη

afalatosi firon
Newsroom
27/05/2020 3:04
  •  
  •  
  •  

 

Την έγκρισή της για να προχωρήσει η προκήρυξη της προμήθειας και εγκατάστασης νέων μονάδων αφαλάτωσης στον Έξω Γιαλό Φηρών έδωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ειδικότερα, η ΕΥΔ ενέκρινε τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία με την οποία θα προκηρυχθεί το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση νέων μονάδων Αφαλάτωσης δυναμικότητας 2.000 m³/ημέρα Έξω Γιαλού Φηρών Θήρας», συνολικού προϋπολογισμού 2.719.818,50€.

Το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση φορητής μονάδας αφαλάτωσης θαλασσινού νερού, δυναμικότητας παραγωγής 2.000m³ ημερησίως, για τις ανάγκες υδροδότησης των οικισμών Θήρας (Φηρά), Ημεροβιγλίου, Καρτεράδου και Βουρβούλου.

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

(φωτό: αρχείου)

(Visited 28 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.