Η Μύκονος «συγυρίζεται» για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της

mykonos3
Newsroom
22/05/2020 17:05
 
 
 

Όταν ακούς Μύκονος, οι πρώτες εικόνες που σου έρχονται στο μυαλό είναι οι ανεμόμυλοι, η Μικρή Βενετία και τα ασπρισμένα σοκάκια.

Με την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου να βρίσκεται πλέον προ των πυλών, ο Δήμος Μυκόνου καλεί τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του παραδοσιακού οικισμού του νησιού, άμεσα να επιμεληθούν για τον χρωματισμό (άσπρισμα) των χώρων και των οδών μπροστά από τα καταστήματα και τις οικίες μέχρι τον άξονα του δρόμου, χρησιμοποιώντας μη ολισθηρά υλικά βαφής.

Επίσης, οι επιχειρηματίες υποχρεούνται να αφαιρέσουν άμεσα τις κάθετες επιγραφές, καθώς και όλες τις πινακίδες των επιχειρήσεων τους, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε δημοτικούς χώρους και πλατείες, σε σκαλοπάτια ανόδου και σε μπάλους επί των σκαλών ανόδου.

Τέλος, ο δήμος Μυκόνου απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους του νησιού – εντός και εκτός των οικισμών – για τήρηση καθαριότητας πέριξ των οικιών και των δημόσιων χώρων.

«Η καθαριότητα είναι η πρώτη και η τελευταία εντύπωση των επισκεπτών του νησιού μας» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

(Visited 303 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*