Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών με το Ποτάμι στα νησιά των Κυκλάδων

admin
06/09/2015 9:05
  •  
  •  
  •  

Οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων με το Ποτάμι και στελέχη του κόμματος, ξεκίνησαν περιοδείες στα νησιά των Κυκλάδων, επισκέψεις σε μονάδες παραγωγής, κέντρα υγείας, ιδρύματα πολιτισμού κ.ά. καθώς και συναντήσεις γνωριμίας, ανοιχτές συζητήσεις με δημοσιογράφους, εκπροσώπους φορέων, όλους τους πολίτες,  για τα οικονομικά,  κοινωνικά και άλλα σημαντικά θέματα  των Κυκλάδων. 

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή οι υποψήφιοι Λίλη Αγγελοπούλου και Μάριος Βαζαίος συναντήθηκαν με τις Δημοτικές αρχές και πραγματοποίησαν επίσκεψη στο νοσοκομείο Νάξου ενώ το βράδυ συμμετείχαν σε ανοιχτή συζήτηση στο Escoba bar στην πλατεία της παραλίας στην Χώρα της Νάξου. 

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η Λίλη Αγγελοπούλου και ο Μάριος Βαζαίος  θα ταξιδέψουν στη Σαντορίνη, όπου θα δώσουν συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση και τον ραδιοφωνικό σταθμό Σαντορίνη FM. Θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο, κύριο Νικόλαο Ζώρζο, ενώ θα επισκεφτούν το Κέντρο Υγείας, τα Ιδρύματα Νομικού, Μπελλώνια, Μέγαρο Γκύζη, ενώ οργανώνουν ανοιχτή συζήτηση στο εστιατόριο Aquarius, στην Περίσσα, ώρα 18:00.

Την Τρίτη, θα επισκεφτούν το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης και το Ακρωτήρι.

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην Τήνο, επίσκεψη στην τοπική Ζυθοποιία, ανοιχτή συζήτηση σε καφέ της Χώρας το απόγευμα, συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων  και το βράδυ παρουσία στο τοπικό πανηγύρι (ρακιντζιό) στον Φαλατάδο, όπου θα βρίσκονται επίσης η Σταυρούλα Αντωνάκου, βουλευτής Α’ Πειραιά και το στέλεχος Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Την Τρίτη 15/9 στην Πάρο ανοιχτή συζήτηση σε καφέ της Παροικιάς ενώ το απόγευμα ακολουθούν συναντήσεις με Δημοτικούς και παραγωγικούς φορείς.

Την Τετάρτη 16/9 στη Σύρο οργανώνεται ανοιχτή συγκέντρωση-συζήτηση σε μικρή πλατεία στις 20.00, όπου επιδιώκεται η συνεύρεση όλων των υποψηφίων βουλευτών Κυκλάδων με το Ποτάμι.

 

Τις Δυτικές Κυκλάδες θα επισκεφτεί ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Παπαπαύλου, ενώ επισκέψεις στην Άνδρο και Ίο έχει ήδη πραγματοποιήσει η Λίλη Αγγελοπούλου.

(Visited 6 times, 1 visits today)